Vakumlu Taze Kaşar 1 KG
İçinde Pastorize İnek sütü, maya ve tuz bulunduran, vakumlu ambalajında, güvenle tüketebileceğiniz bu ürün kahvaltılarınızda, yemeklerinizde ve ara öğünlerinizde yer
Tarçınlı Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Yüksekova Süzme Çiçek Balı 850 GR
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Tulum Peyniri 1 KG
Erzincan Tulum Peyniri çiğ koyun sütünden üretilir. Erzurum ve Erzincan yöresine aittir. Kahvaltı sofralarının en lezzetli peynirlerindendir. Üretiminden sonra 2
Karışık Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
ORGANİK Sarma (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800 gr arası
Kavrulmuş fındık parçacıklarının doğal bal ile harmanlanıp pestil katmanları arasında kendine yer bulduğu enfes lezzet… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık
Çaşır (Orta Boy Bidon)
Çakşır, maydanozgiller familyasından 170 türü olan bir çiçekli bitki cinsi. Anavatanı Akdeniz bölgesinin doğusu ve Orta Asya’dır ve genelde kurak
Dut Pekmezi 1 KG
Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,
İspir Kuru Kaymak (1 ADET)
Ortalama 7 kg sütün kendi özel tepsisinde yaklaşık 10 saat odun ateşinde kaynamaya bırakılarak yapılır. Yöre halkı tarafından genellikle yaylalarda
Erzurum Karakovan Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve
Erzurum yöresine ait hakiki karakovan balıdır. Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur.
Taze Kaşar (Açık) 1900-2000 GR
Muhteşem doğasından süt hayvanlarına, oradan süt ustalarına gelen ve ardından özel soğutucu odalarda dinlendirilen bu sütler en az 6, kimi
ORGANİK Muska (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)1 paket 700gr 800gr arası
Kendi imalatımız fındık ezmesinin muska halinde katlanmış pestilin içerisinde sarılması ile üretilmiş eşsiz sunum… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve
Karakovan Petek Balı (1 kg ,1500gr arası )
Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde
Kars Gravyer Peyniri 1 KG
Gravyer peyniri, aslen İsviçre kökenli bir peynirdir ve adını da İsviçre’nin bir kasabası olan Gruyère’den alır. Gravyer peyniri, inek sütünden
Erzurum Pastırması (250 gr)
Hiç bir kimyasal kullanmadan tamamen güneş ve rüzgar ile kuruyan 1000 yıllık Türk Geleneği usullerini sürdürerek ürettiğimiz pastırmalarımızı sizlere sunmaktan
Lavaş Ekmek (10 adet)
Sofraların eksilmeyen malzemelerinden bir tanesi ekmektir. Erzurum’a özel ve has ekmeklerden biri de lavaş ekmeğidir. Lavaş Ekmek, daha yumuşak yapıda
Eski Kaşar 1 KG
İnek, sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra birkaç ay kadar
Doğal Köme 1 KG
Erzurum İspir ilçesinde tamamen doğal olarak üretilen Köme, Dut Pekmezinden yapılır içinde Ceviz vardır. Glikoz kesinlikle kullanılmamıştır. Köme vücut hücrelerinin
Göğermiş Peynir (Lorsuz) 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.
Dut Pekmezi 850 GR
Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,
Erzurum Petek Balı (Çiçek Balı) 1 çerçeve
Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır.Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları
Kestane Balı 850 GR
Süzme kestane balı. Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ormanlarından elde edilmiş salgı balıdır. Kış aylarında tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun olarak
Erzurum Süzme Çiçek Balı 850 GR
Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı
Peynir Helvası (Horis)
Erzurum İspir ilçesinde köyde ev hanımlarına yaptırttığımız horis un helvası ve civil peynirin karıştırılarak yapılan bir üründür.Bu şekilde yapıldığından dolayı
Limonlu Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Örgü Peynir 1 KG
Geleneksel örgü peyniri lezzetinin hafif ve sağlıklısı Yumpa örgü peyniri, peynirde farklı yöresel tatlardan hoşlananlar için hazır. Tuzlu ve sert
Köy Tipi Beyaz Peyniri 1 KG
Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Erzurum’un Köy Tipi Peynir çok daha lezzetli ve
Yüksekova Süzme Çiçek Balı 1 KG
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Sucuk 1 KG (doğal)
Sucuğun damaklardaki yeri şenlenecek, ilginç bir deneyime şahitlik etmenizi sağlayacak. Güzel bir sesi ve lezzeti olan, lezzetini çıkan sesiyle hissettirebilen
İspir. Ceviz İçi 1 KG
Ceviz ağacı, Doğu Anadolu’ da yabani olarak yetiştiği gibi, bahçelerde de yetiştirilmektedir. Yaprakları tanen, eterli uçucu yağ, juglan , çermektedir. Oldukça
İspir Fasulyesi 1 KG
Erzurum’un Karadeniz’e komşu olan İspir ilçesinde yetiştirilen şeker cinsi kuru fasulye erken pişmesi, suda şişmesi ve pişince kabuk atmamasıyla bilinir.Kalibresi
Eski Kaşar (Hediyelik) 4600-5000 GR
Hİnek, keçi ve koyun sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra
Göbek Kaşar 1 KG
Tamamen doğal yöntemlerlerle taze sütten üretilmiştir. Hiçbir koruyucu madde içermez. Normal taze kaşardan farklı olarak göbek kaşar daha yağlı sütlerden
Cevizli Pestil 1 KG (Organik)
Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Üzerine ceviz serpilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir.
Sade Pestil 1 KG (Organik)
Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir. Pestil demir minerali
Şemdinli Süzme Çiçek Balı 1 KG
Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –
Yayık Tereyağı 1500 gr (Mayıs Yağı)
Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Yayık Tereyağı ile yemekleriniz daha lezzetli daha sağlıklı.
Kaymak 1 KG
Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur.
Erzurum Süzme Çiçek Balı 1 KG
Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı
Aşotu (1 Kavanoz)
Maydanozgillerden yeşil bir bitkidir. Yaprakları maydanoz benzer. Hatta pazar tezgahın da dikkatli bakmaz iseniz maydanoz sanabilirsiniz. Ancak kendine özgü bir
Tereyağı 1 KG
İnek sütünün yayıklanmasıyla elde edilir. Tuzsuzdur, hem kahvaltılarda hemde yemeklerde kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez sadece sütten imal edilmiştir. Üretildiği
Karanfilli Akide Şekeri
Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü
Civil Peynir 1 KG
Erzurum yöresine ait bir peynir çeşididir. Bazı bölgelerde çeçil peynir ve tel peynir olarak ta bilinir. Genellikle tamamen yağsız olur.
Tam Yağlı Olgunlaştırılmış İnek Peyniri
%100 İnek sütü kullanılarak minimum 90 gün olgunlaştırılmış Ezine bölgesine ait peynir çeşididir. Ürünü Saklama Şartları: Buzdolabında streç filmle veya
Haber Bülteni
Yeniliklerden haberdar olmak için haber bültenimize e-posta adresinizle kayıt olun.