ust-banner-1180x200

Kargo günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi saat 17:00’dır.

 40,00

Kaymak 1 KG

Saf inek sütünden elde edilir. Kaymağı alınacak inek sütü önce ateşte kaynatılır ve bu sırada taşmaması için sürekli karıştırılarak savrulur.

 30,00

Göğermiş Peynir (Lorsuz) 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.

 55,00

Yüksekova Süzme Çiçek Balı 850 GR

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 120,00

Kestane Balı 850 GR

Süzme kestane balı. Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ormanlarından elde edilmiş salgı balıdır. Kış aylarında tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun olarak

 45,00

Koyun Peyniri 1 KG

Erzurum yöresine ait koyun sütünden üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra tüketilir. Beyaz peynir çeşitleri

 15,00

Aşotu (1 Kavanoz)

Maydanozgillerden yeşil bir bitkidir. Yaprakları maydanoz benzer. Hatta pazar tezgahın da dikkatli bakmaz iseniz maydanoz sanabilirsiniz. Ancak kendine özgü bir

 80,00

Taze Kaşar (Açık) 1900 2000 GR

Muhteşem doğasından süt hayvanlarına, oradan süt ustalarına gelen  ve ardından özel soğutucu odalarda dinlendirilen bu sütler en az 6, kimi

erzurum-agide-sekeri
İstek Listesini Görüntüle
 12,00

Tarçınlı Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 80,00

Dut Pekmezi (Köy) 2 KG

Pekmez dutun ezilerek kaynatılması ile üretilen yoğun, tatlı bir şuruptur. Üzümden yapılan pekmeze göre dut pekmezi biraz daha lezzetli olur.

 37,00

Vakumlu Taze Kaşar 1 KG

İçinde Pastorize İnek sütü, maya ve tuz bulunduran, vakumlu ambalajında, güvenle tüketebileceğiniz bu ürün kahvaltılarınızda, yemeklerinizde ve ara öğünlerinizde yer

 130,00

Soğuk Kavurma 1 KG

Etin saklanma yöntemlerinden biri olarak bulunan kavurma genellikle büyük baş hayvanların etlerinin kuyruk yağı ve tuzla ocakta pişirilmesinden sonra soğutulup

 12,00

Limonlu Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 65,00

Yüksekova Süzme Çiçek Balı 1 KG

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Yüksekova bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 70,00

Sucuk 1 KG

Sucuğun damaklardaki yeri şenlenecek, ilginç bir deneyime şahitlik etmenizi sağlayacak. Güzel bir sesi ve lezzeti olan, lezzetini çıkan sesiyle hissettirebilen

 25,00

Hınıs Fasulyesi

Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur.

 130,00

Erzurum Petek Balı (Çiçek Balı)

Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır.Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları

 40,00

Dut Pekmezi 1 KG

Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,

 40,00

Muska (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)

Kendi imalatımız fındık ezmesinin muska halinde katlanmış pestilin içerisinde sarılması ile üretilmiş eşsiz sunum… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve

 29,00

Göğermiş Peynir (Lorlu) 1 KG

Erzurum yöresine ait bir peynirdir. Yağsız Civil peynirin 5 – 6 ay soğuk ve nemsiz yerlerde bekletilip küflendirilmesiyle elde edilir.

 325,00

Yüksekova Karakovan Petek Balı (Çiçek Balı)

Erzurum yöresine ait hakiki karakovan balıdır. Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur.

 40,00

Sarma (Bal – Fındıkezmesi – Ceviz)

Kavrulmuş fındık parçacıklarının doğal bal ile harmanlanıp pestil katmanları arasında kendine yer bulduğu enfes lezzet… Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık

 12,00

Karışık Akide Şekeri

Osmanlı geleneklerinden gelen akide şekeri, Erzurum’da genellikle çay ile birlikte tüketilir. Erzurum’da üretilmiştir. Ürünlerimizin kendine has damak tadı ve görüntü

 65,00

Erzurum Süzme Çiçek Balı 1 KG

Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı

 45,00

Tereyağı 1 KG

İnek sütünün yayıklanmasıyla elde edilir. Tuzsuzdur, hem kahvaltılarda hemde yemeklerde kullanılabilir. Hiçbir katkı maddesi içermez sadece sütten imal edilmiştir. Üretildiği

 37,00

Göbek Kaşar 1 KG

Tamamen doğal yöntemlerlerle taze sütten üretilmiştir. Hiçbir koruyucu madde içermez. Normal taze kaşardan farklı olarak göbek kaşar daha yağlı sütlerden

 50,00

Eski Kaşar 1 KG

İnek, sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra birkaç ay kadar

 235,00

Eski Kaşar (Hediyelik) 4600-5000 GR

Hİnek, keçi ve koyun sütünden mayıs haziran ve temmuz aylarında üretilmiştir. %4 tuz içermektedir. Tamamen doğal ortamlarda kurutulup üretiminden sonra

 120,00

Kars Gravyer Peyniri 1 KG

Gravyer peyniri, aslen İsviçre kökenli bir peynirdir ve adını da İsviçre’nin bir kasabası olan Gruyère’den alır. Gravyer peyniri, inek sütünden

 45,00

Sade Pestil 1 KG (Organik)

Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir. Pestil demir minerali

 40,00

Çaşır (orta boy bidon)

Çakşır, maydanozgiller familyasından 170 türü olan bir çiçekli bitki cinsi. Anavatanı Akdeniz bölgesinin doğusu ve Orta Asya’dır ve genelde kurak

 65,00

Şemdinli Süzme Çiçek Balı 1 KG

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 70,00

Tortum Ceviz İçi 1 KG

Ceviz ağacı, Doğu Anadolu’ da yabani olarak yetiştiği gibi, bahçelerde de yetiştirilmektedir. Yaprakları tanen, eterli uçucu yağ, juglan , çermektedir. Oldukça

 35,00

Dut Pekmezi 850 GR

Yöresel üründür. Tamamen organiktir ve hiç bir katkı maddesi içermez. Dut Pekmezi, Duttan elde edilen pekmez türüdür. Özellikle mide hastalıkları,

 35,00

İçi Cevizli Köme 1 KG

Küme, köme veya sucuk sadece isimleri faklı Karadeniz’e özgü kışın yenilebilen bir yiyecek. Karadenizli olup da kümeyi bilmeyen olmaz. Karadeniz’e

 105,00

Yayık Tereyağı 1,500 gr

Her yörenin ayrı lezzetlerini bir arada topluyoruz. Yöresel lezzetler arasında olmazsa olmaz Kars’ın Yayık Tereyağı ile yemekleriniz daha lezzetli daha

 50,00

İspir Kuru Kaymak 1 ADET

Ortalama 7 kg sütün kendi özel tepsisinde yaklaşık 10 saat odun ateşinde kaynamaya bırakılarak yapılır. Yöre halkı tarafından genellikle yaylalarda

 140,00

Yüksekova Karakovan Petek Balı (Tabak) (Çiçek Balı)

Karakovan; baldaki bal mumunun doğal olmasına denir. Karakovan ballardaki mum tamamen arinin ürettiği mumdur. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde

 50,00

Köy Tereyağı 1 KG

Türk kültürünün geleneksel lezzetlerinden tereyağı, Erzurum yaylalarının sağlıklı ikliminden yemeklere lezzet katmak için geliyor. Erzurum’un, kahvaltı sofralarına yakışır lezzetlerinden, köy

 55,00

Şemdinli Süzme Çiçek Balı 850 GR

Güneydoğu Anadolu yöresinde bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Şemdinli bölgesine ait süzme çiçek balıdır. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık –

 70,00

Hurma (Medine) 1 KG

Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir.

 50,00

Cevizli Pestil 1 KG (Organik)

Tamamen doğal yöntemlerle İspir yöresine ait dutlardan üretilmiştir. Üzerine ceviz serpilmiştir. Faydaları ; Enerji kaynağıdır. Kansızlık ve halsizliğe iyi gelir.

 43,00

Örgü Peynir 1 KG

Geleneksel örgü peyniri lezzetinin hafif ve sağlıklısı Yumpa örgü peyniri, peynirde farklı yöresel tatlardan hoşlananlar için hazır. Tuzlu ve sert

 55,00

Erzurum Süzme Çiçek Balı 850 GR

Erzurum’da bulunan çiçeklerden elde edilmiştir. Berrak görünümlü, orta akışkanlıkta ve açık – koyu renklidir.Aromatik karakteristik çiçeğimsi ve hoş kokuludur. Tatlılığı

 40,00

Koyun Keçi İnek Karışımı Beyaz Peynir

Erzurum yöresine ait koyun, keçi ve inek sütünün karışımından üretilir. Üretiminden sonra 1-2 ay kadar soğuk hava depolarında bekletildikten sonra

Haber Bülteni

Yeniliklerden haberdar olmak için haber bültenimize e-posta adresinizle kayıt olun.